Free Shipping on orders over 50 euro
Free Shipping on orders over 50 euro

Sieradenopbergers om je sieraden te beschermen
Heb je een flinke collectie sieraden? Dan is een goede sieradenopberger of jewelry box geen overbodige luxe. Hierin zijn je sieraden goed beschermd tegen factoren van buitenaf en blijven ze goed geordend. Op reis neem je je sieradendoosje gewoon mee of je neemt alleen een paar musthaves mee die je in een stoffen zakje doet.

 

Waarom is een opberger voor je sieraden een goed idee?
Zoals hierboven genoemd, is het voor de houdbaarheid van je sieradencollectie van belang dat externe factoren zo min mogelijk invloed hebben op je sieraden. Dit is waarom:

 

-zonlicht kan je sieraden niet verkleuren, omdat ze veilig opgeborgen zijn.

-veranderende temperaturen of een wisselend vochtgehalte in de omgeving hebben geen impact op je sieraden.

-je sieraden kunnen niet beschadigen of vallen.

-eventuele kleine kinderen in huis kunnen je sieraden niet te pakken krijgen, met alle gevolgen van dien.

-je raakt je sieraden nooit kwijt wanneer je jezelf aanleert om ze altijd in een doosje op te bergen.

-op reis zijn je sieraden ook beschermd tegen stoten of vallen.

 

Sieradenstandaard voor je everyday essentials
Draag je elke dag dezelfde sieraden en houd je graag het overzicht? Kies dan voor een sieradenstandaard om je sieraden aan het eind van de dag netjes aan op te hangen. Zo raak je ze niet kwijt, draag je ze niet tijdens het slapen of douchen en kunnen ze niet beschadigen. Plaats het sieradenstandaard op je badkamerplankje, boudoir of nachtkastje en maak er een gewoonte van om je sieraden, zoals kettingen, armbanden en oorbellen daaraan op te hangen.

 

Sieraden winkelpresentatie
Onze opbergers en standaardjes zijn ook bijzonder geschikt voor winkelpresentatie. Deze worden handgemaakt door onze fijne collega Kadek op Bali. Kadek doet dit met veel plezier en geduld. Wil je ook zo’n mooie winkelpresenatie van Xzota? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Hey you!
Sign up to our newsletter to catch a glimpse of the new collection, first to know about our archive sale and enjoy 15% off your first order.

Availability