Edelstenen werking – Xzota

Edelstenen werking

Een sieraad cadeau doen aan jezelf of een vriendin is een mooi gebaar maar wat als je met dit cadeau ook nog wat extra's mee geeft? Lees Hieronder welke eigenschappen en energieën de stenen in onze sieraden bevorderen en geef jezelf of je vriendin meer dan alleen een mooi sieraad.

Onyx steen

 • De zwarte onyx helpt in stressvolle situaties en gebeurtenissen. Als je de steen bij je draagt geeft het steun, kracht en vooral doorzettingsvermogen en  zorgt ervoor dat je je doelen bereikt. Daarnaast zorgt het ervoor dat je besluitvaardiger word en meer verantwoordelijk word.                                                                    

Granaat

 • Granaat helpt in stressvolle en crisissituaties. De steen geeft je doorzettingsvermogen, een andere kijk op het leven, kracht en geeft je meer vertrouwen in jezelf. De steen ontwikkeld meer moed, levensvreugde, wilskracht en hoop

       

        

                                                 

Blauwe topaz

 • Topaz is een steen die zelfontwikkeling stimuleert en je helpt je eigen weg te vinden. Daarnaast leer je je kennis en wijsheid meer te vertrouwen en trekt het liefde en rijkdom aan.

             

                                                        

Citriene

 • De citrien is een warme bruinige/goude steenkleur en geeft zelfvertrouwen, zelfrespect en stimuleert het vertrouwen in jezelf. Het trekt levensenergie, vreugde en moed aan en helpt je daarmee om te gaan met angsten en depressies.

         

                                                      

Emerald

 • Deze groene steen stimuleert inspiratie, liefde, positiviteit en laat je leren genieten van het leven en ontwikkeld zelfliefde. Hierdoor heeft het een positieve werking op vriendschappen en relaties en werk je beter in groepen. De steen geeft je een heldere kijk op het leven en bevordert hiermee je doel en het overwinnen van tegenslagen.

           

                                             

Ruby

 • De rode ruby is een steen die energieën opwekt en activerend. De steen hoort bij de hart chakra en geeft je passie, hartstocht, spontaniteit, enthousiasme, seksuele activiteit en geeft je een positieve houding. De robijn beschermt je tegen negativiteit en mensen die energie weg trekken.

          

        

                                                                   

Parel

 • De parel oogt niet alleen rust maar brengt je ook rust, samen met vrede en verlichting. Het is een zuiverende steen die werkt op het lichaam en op de geest en ziel. Het bevorderd de eigenschappen begrip, eerlijkheid, en wijsheid. Je leert jezelf en de mensen om je heen te accepteren. De parel helpt tegen negatieve emoties en stress.

     

                                       

Jade

 • De groene jade is een reinigende steen en zorgt voor bepaalde harmonie en evenwicht in het leven. Het trekt voorspoed, geluk en welvaart aan en beschermt je lichaam tegen letsels. Jade helpt met de gevoelens irritatie, jaloersheid, boosheid en negatieve emoties weg te drijven. Het stimuleert juist liefde en tolerantie.

        Zirkoon

 • Zirkoon is een krachtige steen die zuiverend en beschermend werkt. Omdat de steen zo’n krachtige energie vrij geeft helpt het om chakra’s te activeren waardoor je meer levensenergie en prana door je lichaam heen krijgt. Het helpt je voornemens, dromen en ideeën te realiseren. Het geeft motivatie, focus en daadkracht.

          

Amazonite

 • Amazoniet is de beschermer tegen negatieve energieën. Verder werkt de steen kalmerend en zorgt hij voor balans bij stemmingswisselingen en negatieve emoties zoals verdriet, angst en boosheid. Daarnaast versterkt het je vrije wil en helpt het met bepaalde oplossingen bij problemen.

       

Lapis lazuli

 • De lapis lazuli trekt spirituele kracht, verlichting en wijsheid aan en zorgt voor innerlijke rust. De steen helpt met het vinden naar oprechte en eerlijke emoties en helpt je je eigen weg te vinden en te bewandelen. Verder zorgt de steen voor creativiteit en helderheid en creëert een positieve kracht op vriendschappen en liefdesrelaties.

       

Rhodonite

 • De warme stenen helpen bij het genezen van emotionele en fysieke wonden en zorgt ervoor dat je gekalmeerd blijft in stressvolle situaties. Het stimuleert juist verzoening en helpt je vergeven. Daarnaast worden de emoties woede en haat verminderd.

       

 

                                       

  Previous Article Next Article
  Hey you!
  Sign up to our newsletter to catch a glimpse of the new collection, first to know about our archive sale and enjoy 15% off your first order.

  Availability