Jewellery care – Xzota

Verguld

Om de kleur te behouden van uw vergulde zilveren sieraden raden wij u aan deze af te doen voor het douchen of zwemmen. Vermijd ook het gebruik van parfum en andere oliën en lotions op de sieraden. Deze producten kunnen namelijk eventueel de gouden toplaag van de sieraden beschadigen.

Zilver

Als u uw zilveren sieraden een tijdje niet heeft gedragen, dan kan het zijn dat de kleur iets donkerder is geworden, maar maak u geen zorgen! Gebruik wat Zilverpoets en een droge doek en uw sieraden zullen er weer als nieuw uitzien.

Brass

Brass kan soms donkerder van kleur worden als u het langere tijd heeft gedragen, maar ook dit materiaal kan eenvoudig worden schoongemaakt met Brasso en een droge doek. Wij gebruiken hier zelf het merk Wenol polishing cream voor.

Al onze sieraden moeten met zorg en geduld worden behandeld om mooi te blijven. Naast deze tips hebben we nog een truc die uw leven wat gemakkelijker kan maken: probeer uw oorringen van achteren naar voren in te brengen, op die manier ziet u uzelf in de spiegel en het maakt het gemakkelijker om ze dicht te doen.

Hey you!
Sign up to our newsletter to catch a glimpse of the new collection, first to know about our archive sale and enjoy 15% off your first order.

Availability