Ruilen & retourneren

Jammer dat het product dat je geshopt hebt niet helemaal is zoals je in gedachten had, je kan de bestelling binnen 7 dagen na ontvangst retourneren of ruilen. De producten kunnen alleen worden geretourneerd indien ongebruikt en in originele verpakking. Sale items kunnen niet meer geretourneerd worden.

De procedure werkt als volgt:

1. Verpak de items in de originele verpakking en doos of een andere stevige verpakking.
2. Vul het retourformulier in dat je bij jouw bestelling hebt ontvangen, plaats deze in de doos en plak de doos goed dicht. Ben je het formulier kwijt? Dan kan je ons even mailen info@xzota.com
3. Wil je een item ruilen voor een andere maat of product? Bestel deze dan opnieuw op onze website en retourneer het originele item.
4. Retourneer de items naar het volgende adres:

Heemraadssingel 167
3022 CG 
Rotterdam

De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. 
Je bent zelf verantwoordelijk voor de retour gezonden producten. Als je er zeker van wilt zijn dat het pakket aankomt, raden we je aan de items als een brievenbus pakket te verzenden via postNL.

Als wij het pakket in goede orde hebben ontvangen, en de artikelen nog in originele verpakking zijn, zonder beschadigingen zullen wij overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag.
De terugbetaling zal worden voldaan binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product.