About Xzota

 

Xzota is ontstaan vanuit een innige moeder-dochter band, het samensmelten van culturen en het streven naar tijdloze sieraden.

 

Magie, vakmanschap en de liefde voor Bali vormen de basis van Xzota: een Nederlands sieradenmerk dat items met aandacht maakt, zodat je er een leven lang van kunt houden. De warme familiebanden zijn overal in verweven: moeder en dochter die elkaar aanvullen, maar ook de manier waarop wij met onze Balinese ‘familie’ samenwerken. Respect, geduld en gelijkheid zijn essentieel om tot een mooi sieraad te komen. Het voelt goed om zo te werken en iets te maken dat stilstaat in een wereld die aldoor beweegt.

 

Wij laten ons inspireren door krachtige vrouwen, diverse culturen en al het moois dat de aarde ons te bieden heeft. Deze elementen laten we samenkomen in onze collecties met zilveren, gold-plated, brass en 14K gouden sieraden. We willen jou inspireren om te kiezen voor duurzame items die op liefdevolle en eerlijke wijze gemaakt zijn. Sieraden met een betekenis, ongeacht of je iets voor jezelf of een ander zoekt. Elke drager van het sieraad vertelt haar eigen verhaal.

 

Xzota streeft naar een betere wereld, waarin ieder zijn of haar kracht vindt, we spaarzaam zijn en streven naar gelijke kansen.

 

Get inspired en bekijk snel onze bijzondere sieradencollecties.

 

 

Hey you!
Sign up to our newsletter to catch a glimpse of the new collection, first to know about our archive sale and enjoy 15% off your first order.

Availability