Create your own! – Xzota

Create your own!

Create your own!

Mix & Match!

Sinds de Sea of Love collectie hebben wij een Create your own collectie gecreëerd. Met de lancering van onze nieuwste Endless Magic collectie, hebben wij dit uitgebreid! Wij zijn groot fan geworden van het samenstellen van eigen kettingen en armbanden! De combinaties zijn eindeloos en wij worden zo vrolijk van de kralen. Het voegt net even dat ene extraatje toe aan jouw sieraden look, het is uniek, kleurrijk en elegant.

De nieuwste kettingen van de Enldess Magic collectie voegen nog meer kleur toe, hier hebben wij heel bewust voor gekozen. De afgelopen periode is voor niemand makkelijk geweest, team Xzota ervaarde dit ook zo. Daarom wilden wij zo graag meer kleur en vrolijkheid aan onze dagelijkse looks toevoegen om onszelf weer op en top sparkelend te voelen. Wij merkten het aan alles om ons heen dat hier behoefte aan was. Naast de kleurrijke kralen hebben wij ook gekozen voor wat grotere en uitgesprokenere kralen. Hiermee hopen we nog meer kracht te kunnen geven aan jullie sieraden liefhebbers. Draag jouw sieraden look met trots en maak een statement. Dare to dream big, enjoy life to the fullest and shine! You can do it all!

Op onze Create your own pagina zijn alle elementen te vinden voor het samenstellen van jouw unieke ketting en armband (coming soon!). Er zijn zo veel combinaties mogelijk, dat wij nog even alles overzichtelijk op een rijtje zetten voor je. Want hoe werkt het nou precies? (Oh ja, good to know; wij noemen de Create your own kettingen en armbanden, string kettingen en armbanden.)

De driedelige ketting: deze stel je samen door twee string kettingen (kralen ketting in combinatie met een schakel ketting) met een connector te verbinden. Je hebt keuze uit een aantal verschillende connectors die een 25cm string ketting verbindt met een andere 25cm string ketting. 

De tweedelige ketting: deze stel je samen door een 40/45cm ketting te combineren met een toffe connector, voor nét dat ene extraatje! De 40cm en 45cm kettingen hebben geen sluiting en kunnen dus enkel gedragen worden als er een connector aan toegevoegd wordt. 

De nieuwe Endless Magic collectie heeft een supertoffe toevoeging voor de string kettingen en armbanden, namelijk: pendants! Je kan nu een pendant toevoegen aan de door jouw zelf samengestelde ketting of armband. Zo maak je hem nog specialer en sprekender!

Hoe? Hang de pendant aan de connector en there you go; shine jewelry lover!

Heb je advies nodig? Twijfel dan niet om ons een mailtje of dm te sturen.

Het Xzota team helpt je heel graag!

Previous Article Next Article
Hey you!
Sign up to our newsletter to catch a glimpse of the new collection, first to know about our archive sale and enjoy 15% off your first order.

Availability