Gold or Silver – Xzota

Gold or Silver

Het blijft een moeilijke keuze: ga ik voor de kleur goud, zilver of toch allebei? In onze nieuwe blog helpen wij jou met een keuze te maken zodat je kan gaan beginnen met winkelen!

Maak je keuze op basis van deze tips:

Tip 1. Check je aderen

Een handige tip voor het uitzoeken van de juiste kleur is het kijken naar de aders bij je pols. Waarom vraag je je misschien af? Bij het dragen van ringen en armbanden kan je ook je aders zien en vooral bij je pols zijn ze het beste zichtbaar. Verder vertellen de kleur van je aders je weer of jij voor goudkleurig of voor zilver moet gaan. Zijn je aders groeniger dan betekend dit waarschijnlijk dat je een gelere ondertoon hebt als huidskleur waardoor goud mooier staat. Zijn je aders blauw/paars van kleur dan betekend dat juist dat je beter voor zilver kan gaan.

Tip 2. Haarkleur

Bij een lichtere haarkleur: blond of donkerblond past zilver heel mooi omdat het alles in balans brengt. Voor donker haar komen juist de goudkleurige sieraden meer naar voren. Bij een rode haarkleur is zilver mooier, dit vooral omdat goud en rood niet zo goed samen gaan. Let op! Heb je blond haar maar is je scheiding donker van kleur? Dan kan het dragen van goudkleurige sieraden  weer juist heel mooi staan.

Tip 3. De kleur van je kleding

Over het algemeen heb je onbewust al een keuze gemaakt als je naar je kleding kijkt. Heb je meer warmere kleuren in je kast hangen? Zoals bruin, rood en oranje dan passen goudkleurige sieraden beter bij je en heb je toch meer blauw, groen en donker paars in je kast hangen dan adviseren wij om voor zilveren sieraden te gaan.

Blijf je het een moeilijke keuze vinden dan kan je natuurlijk ook nog elke dag afwisselen of goud en zilver door elkaar dragen hiervoor een paar tips:

 

Blijf je het een moeilijke keuze vinden dan kan je natuurlijk ook nog elke dag afwisselen of goud en zilver door elkaar dragen hiervoor een paar tips:

Tip 1. Simpele kleding

Draag je een keer een wat simpele outfit met vooral zwarte, witte en grijzere kleuren dan kan je natuurlijk helemaal los gaan met de sieraden en is het juist leuk om goudkleurig en zilver te combineren.

 

Tip 2. Zelfzekerheid

Wil jij graag goud en zilver combineren draag dit dan met lekker veel zelfverzekerdheid, zo straal je alleen nog maar meer!

 

Previous Article Next Article
Hey you!
Sign up to our newsletter to catch a glimpse of the new collection, first to know about our archive sale and enjoy 15% off your first order.

Availability